Sänker energiförbrukning och livstidsförlänger utrustning.

Himlinge Drift och Underhåll är en flexibel partner som optimerar drift av anläggning och tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från golv och ytskyddsbeläggningar och svetsningsarbeten i svart och vit metall till installation av nya effektivare renhållnings anläggningar till kommunala företag. Exempelvis ger vår rör rengöring bättre kapacitet, samt sänker energiförbrukningen kraftigt, en investering som ofta ger återbetalning inom 6 månader. Vi använder oss av välutbildade servicetekniker och självklart är våra svetsare licensierade. Vi är med andra ord specialister på helhetslösningar för drift, underhåll, förebyggande underhåll och effektivisering av befintliga anläggningar inklusive service och underhåll av maskiner.

Vår målsättning är funktionslösningar och helhetslösningar med uppgraderingar för att spara energi och livstidsförlänga utrustningen. Vår drivkraft är ständig förbättring, både när det kommer till våra kunders anläggningsdrift och när det gäller samhälle och miljö. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin anläggning.

Våra service områden omfattar montagearbeten i samband med rengöringsarbeten, blästring av metall och betong, hetvattentvättning upp till 600bar, rostskyddsbehandlingar/ytskydd, renovering och nybyggnation i betong och järnkonstruktioner.

Vi har dessutom en egen fullt utrustad verkstad för att kunna tillhandahålla snabba arbeten och för att ta fram konceptlösningar med kompositbeläggningar för metall och betong..

Måleriarbete från Himlinge

Fler bilder

Ett urval av bilder på projekt vi levererat och projekt vi varit involverade i.

Är du i behov av en fullservice partner inom Drift och Underhåll?